Software gestiune (Back Office)

Solutie completa pentru gestionarea si controlul unui magazin / unei retele de magazine 

Descriere generala:

Introducerea unui sistem informatic are un rol vital in toate domeniile de activitate, cu atat mai mult pe segmentul micilor magazine, in care controlul achizitiei, al stocului optim si al vanzarii devine tot mai stringent.

Spectrum impreuna cu partenerii sai va poate ajuta sa fiti mai competitivi si mai pregatiti pentru viitor propunandu-va achizitionarea unui produs de calitate, care sa-si dovedeasca stabilitatea si eficienta prin imbunatatirea pozitiei dumneavostra strategice in piata.


Tehnologiile EPSON, IBM utilizate in sutele de aplicatii bazate pe standarde deschise, va asigura flexibilitatea de a raspunde cerintelor pietei si de a adopta inovatiile rapid si in siguranta. Toate acestea, precum si alte avantaje, pot fi obtinute la un pret adaptat bugetelor IMM-urilor.

In functie de sezonalitate, dimensionand eficient cantitatile comandate, se obtine o crestere dinamica a spatiului de raft alocat produselor, astfel incat creste vizibilitatea produselelor cu rulaj accelerat si in consecinta are loc sporirea satisfactiei clientilor si obtinerea unui randament mai bun al profitului realizat.


Programul ofera o suita de liste si rapoarte menite sa determine un control total al furnizorilor, referitor la cantitatea livrata si pretul negociat de achizitie, asistenta in realizarea comenzilor, ceea ce duce la reducerea timpului necesar efectuarii comenzilor precum si la optimizarea cantitatilor comandate, rapoarte detaliate, comparative pe diferite perioade de timp, si produse, controlul casierilor, al stocurilor, etc. 

Solutie completa de retail